Olen viime aikoina tehnyt yhtä ja toista nukkekotiini, siihen ensimmäiseen, joka toistaiseksi kulkee nimellä Punainen tupa ja perunamaa. Olen vähän miettinyt,että laittaisin ihan omat sivut tuolle nukkekodille, mutta on vielä mietinnässä, kun täytyisi keksiä hyvä ja osuva nimikin talolle ja perheelle. Eli, ans' katsoo nyt.

Ja sitten, tässä olisi näitä viime päivien tuotoksia. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla. 

Kahvipöydässä!Hyvässä sängyssä näkee kauniita unia! 

Nukkekodin keittiö sai pöydän, jonka ääressä tässä vietetään ensimmäistä kahvihetkeä. Pöytä on tehty neliskanttisesta puunlevystä (ostotavaraa) jonka kulmat pyöristin hiekkapaperilla. Jalat tein tyhjistä lankarullista. Maalattu valkoisella akryylivärillä. Puinen kahvikannu on saatu lahjaksi Tainalta. Sinipilkukkaat kupit on tehty suolataikinasta.

Yläkerran makuutilat on saaneet uuden uutukaisen parisängyn. Se on tehty puupalikoista ja banbutikuista. Patjan tein raidallisesta pellavakankaasta ja vanusta. Hyvä tässä on pikkuisten lötkötellä ja tilaa riittää isommallekin väelle.

Nukkekodin kirjahylly!

Sininen sohva!

 

Talo ilman kirjahyllyä on kuin puro ilman vettä - ainakin minun mielestä, joka ikäni olen lukenut. Niin myös tämän talon asukkaiden mielestä. Mikäpä sen mukavampaa olisikaan pitkän työpäivän jälkeen kuin istahtaa tuoliin, ottaa hyvä kirja ja sukeltaa seikkailuun, puhumattakaan, jos on jokin ongelma, johon täytyisi etsiä vastausta (tässä nukkekodissa eletään aikaa, jolloin tietokoneet ja virtuaalielämä on vielä teillä tietymättömillä). Kirjahylly on tehty spagettilaatikosta ja siihen on käytetty myös värillistä teippiä ja vaaleaa lastunauhaa. Maalattu akryyriväreillä.

Sininen sohvatuoli on tehty styroks-palasta, joka on päällystetty sinisellä kankaalla ja täytetty vanulla. Käsinojat (kaksi pientä tyynyä) on tehty erikseen ja ommeltu sitten kiinni. Pieni sininen kirja on Annelta lahjaksi saatu rintaneulakirja.