1000. kävijän rajapyykki saavutettiin ja ohitettiin, kiitos kaikille blogissani vierailleille.  Tässä leikkimielisen kisan tulokset  arvontoineen. Arvonta suoritettiin kaikin tieteellisin ja taiteellisin tavoin tasapuolisuuteen pyrkien ketään syrjimättä ja erikseen suosimatta.  Eli, ensin kommentit tulostettiin ja leikattiin liuskoiksi, jonka jälkeen niistä poistettiin jo voittaneen Johannan nimi, sekä muut ylimääräiset viestit, liuskat rullattiin pieniksi nytteröiksi, laitettiin pieneen nallepurkkiin. Sitten, koska asun yksin, eikä naapuriakaan viitsinyt asian takia vaivata, otin avuksi lahjomattomat keittiöpihdit ja hetken "tunnottoman" pyörittämisen jälkeen pihdin kärjet nappasivat onnellisen voittajan.

  789332.jpg Tämän napikanhan löysi ensimmäisenä JohannaV, joka saa siis minulta yllätyslahjan nro 1. Kaikkien kyseiseen kommenttiboksiin viestin jättäneiden kesken lupasin arpoa yllätyslahja nro 2:sen, ja sen voittajaksi selvisi ylläolevan kuvan esittämässä järjestyksessä - TA TA TADAA! Niina. Onnea siis hänelle ja kiitos kaikille osallistujille. Arvontaan hyväksyin mukaan kaikki viestit, jotka oli jätetty tuohon 2.8.07 boxiin, ja myös Miian viestin, joka oli jätetty toisaalle, mutta jonka siirsin itse oikeaan lootaan. Toivottavasti kukaan ei tunne itseään syrjäytetyksi tai kaltoin kohdelluksi.

Johanna ja Niina, ottakaan yhteyttä ja ilmoittakaan osoitteenne, Niinan osoite minulla taitaa jo ollakin, mutta varmuuden vuoksi häneltäkin olisi kiva saada osoitteen varmistus.