Aurinkoista toukokuun 1. Se on sitten tämän leikin äänestysaika päättynyt ja tulosten aika. Perjantain, 13.5. korteista kauneimmiksi äänestettiin nämä neljä korttia. Aika tasaista oli äänestäminen, ja tulokset oli seuraavat. Ääniä annettiin yhteensä 14, joista  nro 6    ja nro 7 saivat kumpikin 5 ääntä, nro 1 sai 3 ääntä ja nro 3 sai sekin yhden äänen. Arvatkaapa mikä oli minun suosikkini omista tekosistani? Se on yksi näistä neljästä...

No, sitten voittajien arvonnasta.

Arvonta suoritettiin seuraavasti.
 
 

Leikattiin kommentit lipukkeiksi, taiteltiin ja sekoitettiin purkissa, jonka jälkeen ne numeroitiin satunnaisesti 1:stä 14:ään. Tämän jälkeen arvottiin voittajat (3 kpl) satunnaisgeneraattorilla.

Generaattori antoi seuraavat numerot:

 
   
Klikkaamalla isommiksi

6, 8 ja 2

 
Tuo numero 6 pisti sitten minut yhtäkkisesti miettimään, jotta onkos tämä nyt varmasti 6 eikä 9, jos se onkin kiepsahtan ympär? Pitääkös minun alkaa arvonta uudestansa? No, tarkastin sitten millainen se olis se 9, jos tämä ensimmäinen oli 6, ja kyllä se miun käsiala oli niin selvä, ettei noist voinut erehtyä, varmemmaksi vakuudeksi tässä viel vertailukuvaa.

Eli itsetutkistelun ja käsialavertailun varmistamana voittonumeroiden, 6, 8 ja 2 takaa paljastui:


 
 
Klikaten isommiksi
 
Leila, Marjo-Riitta ja Kotilaiska. Onnea. Postitan voitot, kunhan tässä ehdin. Eli Leilalle lähtee voitto numero 1, Marjo-Riitalle voitto nro 2 ja Kotilaiskalle voitto nro 3.

Kiitokset kaikille mukanaolijoille ja oikein ihanaa, aurinkoista kevään jatkoa
.
,