DECO angels of heaven!

Heipä hei! Löysin siivotessani vanhan kalenterin, josta sain idean: tehdäänpä tästä deco. Tässä on decon kansi, joka samalla on decon ensimmäinen sivu.

Kalenterin runot on Anna-Mari Kaskisen ja maalaukset Pirjo Variksen.

Tule mukaan tekemään deco valmiiksi. Valmiin decon arvon osallistujien kesken. Mukaan mahtuu 11 decoilijaa.

Koska enkelit ovat minulle Jumalan lähettiläitä ja palvelevia henkiä, ei palvottavia,  toivon, että tämä periaate säilyy decoa tehdessä.

EDIT: Ei tarvitse toki jakaa käsitystäni, toiveeni vain on, että decoa tehdessä otettaisiin tämä huomioon, että ei sekoitettaisi enkeleitä ja keijuja, eikä myöskään enkeleitä ja amoreita toisiinsa. Tehtäisiin decoa Anna-Mari Kaskisen runojen hengessä. Siis saa käyttää nauhoja, pitsejä, ynnä muuta runoihin ja taustoihin sopivaa.materiaalia.

Tehtäisiin tästä valoisa deco, joka herättäisi toivoa ja loisi turvallisuutta "sanomallaan".

Huom! DECO:n leveys on jonkin verran yli A4:sen, joten tarvitsee leveämmän kuoren.

Decoilemassa:

Kotilaiska          Jip   Tarja    Taina      Annifanni
 

Maca


---

PÄIVITYS!

Koska joulu lähestyy ja uusia decoilijoita ei ole ilmaantunut, päätin laittaa decon arvontaan tässä vaiheessa. Otin mukaan arvontaan myös itseni.  Arvontajärjestys on seuraava ja arvonta suoritettiin satunnaisnumerogeneraattorilla.

1. Kotilaiska 
2.
Jip 
3. Tarja

4. Annifanni
5.
Maca
6. Aino
 


 


Voittinumeroksi osui 4, joka näyttäisi olevan Annifanni. Onnittelut hänelle ja kiitokset kaikille mukanaolijoille. Postitan DECON viikolla ja yritän saada jossain vaiheessa kuvia decosta tänne.
..
j.k. Yirtyksistä huolimatta en saanut yhteyttä Tainaan varmistaakseni osanoton ja jolta siis jäi sivunteko uupumaan.Jos voitto olisi osunut omalle kohdalleni, olisin lähettänyt Decon hänelle joululahjana.

Toivon, että olen näin ollen ollut oikeudenmukainen kaikkia kohtaan.