KORJATTU VAIHTOJÄRJESTYS!

Annifanni => Marita => Aino => Kotilaiska => Manumiina => Taina => Funchal ja Annifannille.

TÄRKEÄÄ! Tarkista, että olet saanut seuraavat tarvikkeet:

Servetti, simpukankuori, vihreä nauhanpätkä, kukkastrassi, sinivuokkoja-postimerkki, vihreäleninkinen tyttö ruokkii kissaa keltaisesta kupista -kuva, vaaleanpunainen kuva miehestä ja naisesta tekstin kera, eli seitsemän eri tarviketta. Jos jokin näistä puuttuu, ilmoita siitä välittömästi minulle.

TARVIKKEET POSTITETTU!

Aineisto on saatu.

Vaihto  kulkee seuraavassa järjestyksessä (yritin saada tähän vaihtoon vähän vaihtelua, ettei aina tulisi samaa vaihtokaveria, nythän mukana oli ihan ensikertalaisiakin tässä vaihdossa) :


Laitan postia tulemaan.

VAIHTO ON TÄYNNÄ! Laitan sähköpostia osallistujille!

Vaikka onkin tuo toinen vaihto vielä vireillä, niin laitetaanpa tästä uutta vaihtoa vireille. Mun tyylillä -vaihto on hieman erilainen konsepti kuin tuo Uudenlainen vaihto, vaan ihan yhtä hauska,  kenties hieman haastavampikin, sillä tässä on yllätysmomenttia ihan yhtä monta, kuin osallistujaa. Tulehan siis mukaan, paikkoja on tällä kertaa minun lisäkseni kuudelle.

Tässä säännöt ja idea:

1. Ilmoittautumiset tämän postauksen kommenttiboksiin yhteystiedoin ja osoitetiedot minulle sähköpostiin (einontytar at suomi24 piste fi), jos minulla ei niitä ole ennestään.

2. Kukin osallistuja lähettää minulle  seitsemän täysin samanlaista juttua ATC- (tai skinny) -korttia varten. Paperia, kuvan, niitin, mitä nyt kukin voi ja haluaa laittaa. On kuitenkin tärkeää, että sitä, mitä sitten laitatkin tulemaan on seitsemän täysin samanlaista kappaletta. Esimerkiksi, jos laitat kuvan, on kaikkien kuvien oltava täsmälleen samanlaisia.

3. Minä lajittelen osat ja pistän ne tulemaan jokaiselle osallistujalle sekä vaihtotoverin nimen.

4. Osallistujat tekevät saamistaan aineista omannäköisensä kortin, siten, että jokaista osasta on käytettävä, mutta miten ja kuinka paljon, on kunkin itse määriteltävissä. Tämän lisäksi voi käyttää jotain omista varastoistaan, mutta huom! jokaista saamaansa ainesosaa on käytettävä ainakin jonkin verran. Valmiin kortin he  postittavat sille henkilölle, jonka yhteystiedot on saanut minulta.

Ja ei kun ilmoittautumaan!

Aino aineisto on

Funchal aineisto on

Manumiina aineisto on

Taina aineisto on

Annifanni aineisto on

Kotilaiska aineisto on

Marita aineisto on