Kokeilumielessä ajattelin aloittaa uudelleen arvoituskorttien teon ja haasteen, tällä kertaa hieman uudistetussa muodossa. Jos korttien teko,vaihto ja iltapuhdeleikit kiinnostavat, niin tulehan mukaan.

Idea on tämä: Julkaisen kerran pari kuukaudessa arvoituskortin, ja haastan sinut tekemään oman korttisi samasta arvoituksesta antaen kortintekoa varten avainsanan.

Kortin tehtyäsi julkaiset sen blogissas ja arvuuttelet vastausta arvoitukseen. Postauksesi  linkität siihen arvoituspostaukseeni, johon otat osaa.

Tämän jälkeen jälkeen lähetät arvoituskortin - postimerkillä ja osoitetiedoin varustetun kirjekuoren kanssa  määräaikaan mennessä minulle (osoitteen saa sähköpostilla, jos et tiedä sitä ennestään), jonka jälkeen saat paluupostissa minulta satunnaisen arvoituskortin samalla arvoituksella. Muista myös ilmoittaa, oletko mukana vaihdossa. Voit kyllä tehdä kortin ilman vaihdossa mukana oloakin, joten jos haluat olla mukana vaihdossa, niin ilmoita siitä kommentilla postauksessa.

Korttivaihdon tarkoitus on kerätä kokoema arvoituksia, joita voi sitten arvuutella ystävien kanssa ja illanvietoissa.

Oikea vastaus annetaan, kun uusi arvoitus annetaan.

Tässä tulee ensimmäinen arvoitus.

 

arvoitus1-2014.jpg

Arvoitus 1.

Viisisaparoinen possu paksulainen.

Mikä se on?

 

Nyt siis haastan sinut tekemään arvoituskortin (ATC) tästä samasta arvoituksesta, eli kortissa tulee olla sama teksti  sekä possu, muuten saat käyttää kortissa mitä materiaalia haluat. Julkaise kortti blogissasi  ja pohdi arvoitusta. Linkitä tähän postaukseen ja "leikitään" näin yhdessä.

Jos haluat mukaan arvoituskortti vaihtoon, ilmoittaudu tähän ja lähetä minulle tekemäsi ATC-kortti viimeistään 23.5.2014 postimerkillä ja osoitetiedoin varustetun kirjekuoren kanssa. Odotan kortteja toukokuun viimeisen viikon ja postitan vaihtokortit saajilleen.

Tämä on kokeilu ja jatkuu, jos kiinnostuneita riittää.

Mukana vaihdossa:

1. Aino  2. Maca  3. Funchis (?)

Muuten mukana arvailemassa:

Hanna-Helena   Ulriikka