EDIT: Arvonta suoritettu. Osanottajia oli kolme, Taina, Marita ja Funchal. Arpaonni (onnettarena toimi siskoni) osui Funchalille ja hänelle lähtee lähipäivinä jotain jouluista. Onnea! Kiitokset kaikille mukana olleille.

tuunaus.jpg

 

Täytyyhän tämä tuunaus pistää pystyyn, kun postia sinulle -lehti taas tupsahti postiluukusta.

 

Eli idea on tämä:

  • Tuunaa Postia sinulle -lehdestä mitä ikinä keksitkään. Voit silputa lehden ja tehdä siitä uusiopaperia tai muuten paperimassatöitä, voit tehdä kortteja tai innovoida jotain aivan uutta ja ainutllaatuista.
  • Julkaise työstäsi kuva blogissasi ja jätä linkki postaukseesi tämän postauksen kommenttilootaan.
  • Jos sinulla ei ole blogia ja haluat ottaa osaa, voit lähettää kuvan jpg-muodossa sähköpostiini (einontytar at suomi24 piste fi). viestin otsikoksi joulupostituunaus. Muistattehan jättää yhteystiedot.

Kaikki haasteeseen 12,12,2011 mennessä osaa ottaneet ovat mukana jouluisen yllätyksen arvonnassa.

Huom! Lehti tulee talouksiin ilmeisesti hieman eri aikaan. Sen voi hakea myös postitoimistoista ja voi imuroida ilmeisesti postin sivuiltakin, joten elkää hättäilkö. Aikaa on tuonne joulukuun puolen välin paikkeille.

Tervetuloa tuunailemaan.

Mukana:

Taina   Funchal   Marita  

 

----   ----   ----

 EDIT:

Kun on haasteen antanut, niin täytyy sitä itsekin yrittää jotain tehdä. Tässä siis minun tuunauksia Postia sinulle -lehdestä!  Leikkasin ensin lehdestä muutaman yksityiskohdan, joista mielessä oli askarrella jotain pientä, lopun lehden silppusin ja liotin paperimassaksi, josta tein tällaisen kipon. Kippo on maalattu punaisella askartelumaalilla ja lakattu päälle päätteeksi. Rikki menneen enkelikoristeen (kukkakeppi) liimasin reunaan. En tiedä, mitä tässä pitäisin, mutta ehkä sitä voisi pitää jonkin pienen ruukkukasvin suojana, jos ruukku on  tarpeeksi matala, tai sitten säilyttää siinä jotain pikkuroinaa.

Nukkekodin joulutähden tein lehdestä leikatusta kuvasta, jonka lakkasin ja liimasin sitten muovailumassasta tehtyyn varteen. Myös ruukku on tehty muovailumassasta.