Olen hiljalleen tuunannut tätä ja nyt ajattelin, että on aika arpoa kenelle tämä lähtee. Kirjassa on vielä jokunen tuunaamaton satu, vaan nehän voi uusi omistaja sitten tuunata. Arvonta suoritettiin seuraavasti.

Tuunaajien nimet kirjoitettiin lapuille, laput taiteltiin kolmasti ja pistettiin tinamukiin. Ravisteltiin kunnolla ja heitettiin laudalle, jonka keskellä oli napikka. Se, ken osui lähimmäksi oli onnellinen voittaja.

Ja voittajaksi lipukkeensa myötä lensi...

Funchal.

Onnittelut Funchal, ja kiitokset kaikille tuunaajille. Taikapuu lähtee sinulle, niin pian kuin ehätän sen postiin kiikuttaa.

Unelmikon decoilema kuva Kaarina Helakisan Taikapuu -satukirjaan. Unelmikon satu olikin kovin jouluinen ja kaikenlaisia pieniä, mukavia ideoita hän olikin deco-sivuihinsa laittanut.

 

Kuva Kaarina Helakisan satukirjasta Taikapuu. Kaarina Helakisan alkuperäiskuvitus, johon Kotilaiska on decoillut värin ja tekstin.

Tänään (8.2.2010) posti toi Taikapuun takaisin Kotilaiskalta. Oih! Henkäisin, kun avasin kirjan katsoakseni, mitä hän oli taiteillut.

Tule sinäkin mukaan, vielä on satuja jäljellä. Joko alkaa värisilmää kutkuttaa, kipi kapi yhteyttä minuun.

 

Tänään (25.1.2010) posti toi Taikapuun takaisin Annifannilta, ja kylläpä oli  sivuille ilmaantunut ihania kuvituksia Kaarina Helakisan alkuperäiskuvituksen lomaan. Ja mikä hauska yllätys, täältä löytyi pienen pieni kirjanen,, kiitos Annifanni. Täytyy sanoa, että tästä on tulossa upea taideteos, jossa 60-lukulaisuus lyö kättä nykyajan taidesuuntausten kanssa. Tule siis mukaan täydentämään tätä elämysmatkaa taiteen ihmeellisiin kuvioihin , decoilemalla sivun tai useamman voit voittaa tämän kirjan omaksesi.

Tänään posti toi Taikapuu-kirjan takaisin Funchalilta, jolla se oli ollut koristeltavana, ja kylläpä oli kivoja aikaansaannoksia, ihan tuli hyvälle tuulelle näitä katsellessa ja "sivulauseita" lukiessa. Kirja lähtee seuraavaksi Annifannille.

Huhuu, kaikki decoilijat. Tulkaahan mukaan tähän kivaan projektiin, ihan vain maistiaisina laitoin tämän otoksen Funchalin hienosta  aikaansaannoksesta.

---

Ensimmäiset kirjat, jotka muistan saaneeni, olivat Kaarina Helakisan satukirja ja Marjatta Kureniemen Onnelin ja Annelin talo. Sittemmin kirjat ovat kadonneet. No, vuosien myötä olen kuitenkin löytänyt Helakisan kirjan uudelleen.

Vuosien myötä myös kirjamäärä on kasvanut. Toisinaan muisti tekee tepposia, eikä muista kaikkia hankintojaan. Niin on käynyt tämän Kaarina Helakisan toisen satukirjan, Taikapuu, kanssa.  Nytpä sainkin sitten idean.Teempä tästä Projekti Taikapuun.

Oletko nostalginen, pidätkö 60-luvun taiteesta ja ennen kaikkea pidätkö  decoilusta? Tule mukaan projektiin luomaan sadun taikaa. Tämä Taikapuu kirja on ostettu kirjaston poistomyynnistä, siinä on kaikenlaisia merkintöjä, mutta muuten sivut ovat melko siistejä.

Projektin kulku:

Tarkoitus:  täyttää tyhjät sivut, marginaalit, värittää kuvia, lisäillä iloa, lennokkuutta, saada ylimääräiset merkinnät piiloon. Satujen on kuitenkin oltava luettavissa.

Decoa saa täyttää viikon ajan, jonka jälkeen se on palautettava.

Jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu mukaan. Deco kulkee eteenpäin nonstoppina minulta decoilijalle ja takaisin. Sitten, kun katson, että nyt on projekti valmis, sanon stop, ja arvon sen siihen osaa ottaneiden kesken.

Kirja painaa noin 250 g, mikä vaikuttaa tietysti postimaksuihin.

Jos kuitenkin yhtään kiinnostuit, ilmoittauduhan mukaan Projekti Taikapuuhun. Yhteystiedot luonnollisesti minulle sähköpostiini (einontytar at suomi24 piste fi).

EDIT: Ei tarvitse mikään kummoinen taiteilija olla, päästäkseen mukaan.

Mukana:

1. Funchal, tehty

2.  Annifanni, tehty

3. Kotilaiska, tehty

4. Unelmikko, tehty